Blog_bemutatkozo
  2016.június.12 Comments(0)

  Jó bornak nem kell…

  Amikor az emberek építkeznek, lakást újítanak fel, akkor igyekeznek a legjobb döntést hozni. Ezek a munkálatok sok fáradtságot, tervezést, odafigyelést igényelnek, és ilyenkor jól jön a szakavatott segítség is.

  Műanyag vagy fa?

  Mivel faipari mérnökként végeztem, így hozzám a fa áll közelebb. A fának hangulata van és komfort érzetben is teljesen más a hatása. Azt tapasztalom, hogy az emberek nagy része ragaszkodik a természetes anyagokhoz. A túlzott szigetelés nem biztos, hogy a legjobb megoldás, éppen ezért fontosnak tartom, hogy a fának természetes szellőzése van.

  1996-ban indítottam el a céget, mert úgy találtam, egyre több embernek van egyedi igénye, amit a piac adta kínálat nem tud kielégíteni. Sokszor tapasztaltam, hogy a boltok mindenféle bútorokat és nyílászárókat kínálnak, de a lakások méretéből adódóan a méretek nem megfelelőek. Ráadásul az ajtókat, ablakokat még be kell építeni, felület kezelni, és szerelvényezni. Tíz éve ezt a hiányt igyekszünk pótolni. Egyedi méretű és kivitelű bútorok és nyílászárók gyártásával foglalkozunk, s egy komplett szolgáltatást igyekszünk felölelni. Volt sok olyan ügyfelünk, aki csupán a nyílászáróit akarta velünk elkészíttetni, és végül az egész lakását mi rendeztük be a konyhától, a szobákon át a lépcsőig. Átbeszéljük az ügyféllel az elképzeléseit – szükség esetén lakberendező segítségével -, terveket készítünk számára, segítjük a döntésben, legyártjuk az igénye szerint, készre szereljük, – mindezt komplex garanciavállalás mellett. Jó minőségű szárított faanyagokkal, korszerű szerelvényekkel, vasalatokkal dolgozunk és együttműködő partnereinkkel a projekthez kapcsolódó fémmunkákat ill. az üvegezést kivitelezzük.

  Ha valaki régebbi építésű házat vásárol, és nem szeretne bontani, de nyílászárót akar cserélni akkor olyan megoldást kínálunk, hogy a meglévő ablakkeretbe építjük be az új szerkezeteket, melyet előre felületkezelünk, és beépítés után kívül-belül egységbe rendezzük – takarólecek segítségével – a két szerkezetet. Ennek előnye, hogy kőművesmunka és festés nélkül egy nap alatt megtörténik a nyílászáró csere, így az ügyfél időt, pénzt és a bontás kellemetlenségeit megspórolja.

  Céges és magán megrendelők számára egyaránt dolgozunk. Tapasztalatunkat az ország egész területén átadott bankok, áruházak, közintézmények belső berendezései, nyílászárói prezentálják. Egyik miskolci referencia munkánk a Kandia utcai APEH irodaház, ahova 113 darab ablakot gyártottunk és építettünk be. A másfél éves garanciális bejáráson mindössze két ablakon kellett finombeállítást végezni.

  Nagyon nagy előnyünk a rugalmasság, a minőségi munkavégzés és a határidők pontos betartása, ami elengedhetetlen feltétele a jó hírünk megőrzésének. Egy áruház vagy bármely intézmény, bank megnyitásánál elképzelhetetlen a késés. Csak olyan munkát vállalok el, amit biztosan el tudunk végezni korrekt módon. Nagyon összeszokott jó csapattal és korszerű gépparkkal dolgozunk az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszernek megfelelően a 800m2-es asztalosműhelyünkben.

  Sokan térnek vissza hozzánk és a legjobb referencia számunkra az elégedett ügyfél.

   

  Kiss Rudolf

  az Interforest Kft. cégvezetője